Teleszubjektív

Eastwood újra rendez!

A 89 éves (!) Clint Eastwood utolsó rendezése az Elcserélt életek volt, de most a DISNEY rávette, hogy rendezze meg a 'Richard Jewell balladája' című filmet, Jonah Hill (A Wall Street farkasa) főszereplésével. Jewell az atlantai Olimpián volt biztonsági őr, és megakadályozott egy bombamerényletet, viszont később őt magát vádolták meg. A túlsúlya miatt kisebbségi érzésű férfit bíróság végül felmentette, de a meghurcoltatás és szégyen megölte.   

Al Pacino '79!

Megszámlálhatatlan filmsiker, Oscar díj (Egy asszony illata) fűződik a nevéhez, olyan címekkel, mint a Keresztapa, a Sebhelyesarcú, Serpico, Donny Brasco, Szemtől szembe. Amerika fegyverben, City Hall.

Hatalmas várakozás övezi talán utolsó nagy szerepét Quentin Tarantino következő filmjében, a Volt egyszer egy Hollywoodban.

Folytatódik a Zootopia!

A DISNEY úgy döntött, hogy legalább két további résszel folytatja az Állati nagy balhét, Oscar díjas rajzfilmjét, ami további 46 más díjat is nyert az elmúlt 3 évben.

A hír még nem hivatalos, de Jason Bateman, aki Nick Wilde rókának kölcsönözte a hangját, elfecsegte a titkot egy hollywoodi blogban, sőt, beszámolt arról is, hogy a második rész költségvetése messze meg fogja haladni a korábbit.Nicholson '82!

A kétszeres Oscar díjas művész mögött hatalmas életút áll, a Szelíd motorosok, a Száll a kakukk fészkére, a Ragyogás, a Batman, az egy Becsületbeli ügy, és felsorolhatatlan  számú kimagasló alakítás.  A 20. századi filmtörténet egyik legnagyobbját köszöntjük ma. 

James Woods 72 éves!

.Olyan filmekben láthattuk, mint a Volt egyszer egy Amerika, Casino, Salvador, Nixon, Válság a Wall Streeten. Élete egyik nagy esélyét az ügynöke packázta el, aki nem szólt neki arról, hogy Quentin Tarantino érdeklődik utána a Kutyaszorítóban egyik főszerepére.

Daniel Day-Lewis 62 éves

Két éve jelentette be, hogy visszavonul a filmezéstől. A Brit Lovagrenddel kitüntetett színész az egyetlen, aki 3 főszerepért kapott Oscart: A bal lábam (1989), Vérző olaj (2007), Lincoln (2012). Ezzel olyan kétszeresen díjazott óriásokat előzött meg, mint Jack Nicholson, Marlon Brando, Dustin Hoffman és Tom Hanks. 

Megmaradnak a FOX sikerei

Sokan aggódtak amiatt, hogy miután a DISNEY felvásárolta a FOX vállalatot, veszélybe kerülhet sok sikeres sorozatfilm. Bob Iger, a csúcsvállalat vezetője sietett bejelenteni, hogy a sorozatok maradnak, így a Predator, az Avatar, és dolgoznak az Alien folytatásán is. 

Mi több, a nyár folyamán egy sor Marvel licenc is a DISNEY tulajdonába kerülhet, melyek korábban a FOX-nál termelték a sikereket.

A Terminator 6. hősei

A Paramount bemutatta a Terminator 6. részének szereplőit. A Sötét Végzet címet viselő epizódban Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton ellenében a negatív hős Gabriel Luna lesz. A kanadai színésznő, McKenzie Davis, a pletyka szerint a későbbi folytatásokban átveszi Hamilton helyét, viszont Diego Bonetának sem a filmbeli neve, sem a szerepköre nem szivárgott még ki. A bemutató időpontja: 2019. Október 31. 

© 2009-2019 DIGI